top of page

Accu Asus K40IB

This thing is so thin and flexible that it would be no problem at all to transport. Just roll it up and put it in your coat pocket, or like I did. Put your mouse in the middle and roll the keyboard overtop of it. The only solid part of the keyboard is the PCB housing where the keyboards PCB and LEDs are. This is also where the keyboard cable comes out. And the amazing looks of this keyboard don't stop there. Oh no. The keyboard cable has the wires wrapped in an aluminum foil cover and the plastic housing is clear. Which in my opinion is a very nice effect. Microsoft en Transmeta moeten vandaag bekend maken dat ze samen gaan werken om een paar honderd Tablet PC's in elkaar te schroeven, die gebruikt zullen worden voor demostraties en ontwikkeling van de technologie. De Tablet PC is een soort digitale kladblok, kleiner en lichter dan een laptop, maar zeker niet minder functioneel. Ze zijn onder andere voorzien van handschriftherkenning, een draadloze netwerkinterface en de mogelijkheid om te docken. Transmeta zal 600MHz TM5600 processors leveren voor de testversies van de Tablet PC en Microsoft helpen met het tweaken van Windows XP. Het is de bedoeling dat Microsoft de software en een hardware-spec vrijgeeft, waarna individuele bedrijven hun eigen versie kunnen ontwerpen:

The success of Tablet PC could certainly help Transmeta. However, despite its role as processor provider for the demo units, Transmeta is not claiming to be the exclusive processor provider for Tablet PC. Instead, Transmeta's David Ditzel, vice chairman and chief technology officer, exudes the confidence that his chip is the right choice, among several. As far as he is concerned, Crusoe is the only chip "that could give (Microsoft) the long battery life and the performance" needed for the Tablet PC. While Microsoft is choosing to build its own demonstration systems, the company will leave it up to PC makers to build final versions of the Tablet PC. Microsoft will, instead, provide the operating system, the user interface and applications, such as its electronic ink software. The application, as demonstrated by Microsoft, allows users to create, edit and annotate Word documents using a pen.

Aside from the Transmeta chips, the development Tablet PCs will likely follow a hardware outline, also given at Comdex. The devices will likely include 128MB of RAM, a 10GB hard drive, a docking cradle, a universal serial bus (USB) keyboard and mouse, along with built-in local-area networking based on the 802.11. Archos heeft in Parijs de op Windows 7 draaiende Archos 9 PC Tablet onthuld. Daarnaast introduceerde de fabrikant de Archos 13-ultraportable, de Archos 3-mediaspeler en de ranke Archos 10s, een remake van de Archos 10-netbook.Hoewel er verwacht werd dat Archos met een Android-tablet op de proppen zou komen, presenteerde de fabrikant van draagbare multimedia-apparaten een tablet op basis van Windows 7. De Archos 9 PC Tablet weegt 800 gram en is 1,6cm dik. De tablet is voorzien van een Intel Atom Z515 ulv-processor met een kloksnelheid van 1,2GHz en een resistief 8,9"-touchscreen met een resolutie van 1024x600 pixels. Voor de opslag is een 120GB-harddisk aanwezig, terwijl het werkgeheugen 1GB groot is.

Om televisiebeelden tegelijkertijd op te nemen en te bekijken, heeft Archos de tablet voorzien van twee dvb-t-tuners. Verder zijn voor de connectiviteit bluetooth, een ethernetaansluiting en wifi standaard aanwezig en hspa is als optie leverbaar. De tablet zou in het derde kwartaal moeten verschijnen en dan een prijskaartje van 500 euro dragen.De Archos 10s Minipc is een rankere, lichtere uitvoering van de Archos 10. De nieuwe netbook is 2,1cm dik en weegt één kilo. De Archos 13 brengt meer vernieuwing met zich mee: de 2,7cm dikke ultraportable is uitgerust met een 13,3"-scherm met led-backlight en een resolutie van 1280x800 beeldpunten, een 160GB-harddisk en een Intel Celeron 723 ulv-processor met een snelheid van 1,2GHz. In combinatie met de tiencellige accu claimt Archos een lange werktijd, maar details daarover gaf het bedrijf nog niet vrij. De Archos 13, die eind deze zomer beschikbaar zal komen, krijgt naar verwachting een prijs van ongeveer 600 euro.

De Archos 3-mediaspeler is een op de iPod Touch gelijkende mediaspeler. Het apparaatje heeft een 3"-touchscreen en beschikt over 8GB flashgeheugen. Volgens de fabrikant heeft deze pmp een uithoudingsvermogen van 14 uur bij het afspelen van audiobestanden. Details over prijzen en verkrijgbaarheid van de Archos 3 ontbreken vooralsnog.Dat Mac OS X voor Intel-Macs ook op andere x86-systemen kan werken is al lang geen geheim meer. Omgekeerd zou Windows XP niet op de nieuwe Macs willen of kunnen werken. Sinds er recentelijk nieuwe Macs zijn verschenen met Intel-processors aan boord is het dan ook, voor zover bekend, nog niemand gelukt om een Mac als dual boot-systeem te configureren met Mac OS X en Windows XP. Vandaag heeft ene Collin een wedstrijd opgezet met een geldprijs - bijeengebracht door een ieder die wil doneren - als beloning voor de eerste die het lukt een bruikbare oplossing aan te dragen voor dit probleem. De teller staat op het moment van schrijven op 2773 dollar. De deadline voor de wedstrijd is gesteld op 23 maart; als er dan nog geen werkende oplossing binnen is gekomen, gaat het geld naar een goed doel, aldus Collin. De spelregels luiden als volgt:

Windows must be able to coexist with Mac OS X and each system may not interfere with the operation of the other (basically a traditional dual boot system where one OS is running at a time) Your method, upon starting the computer, must offer the user to boot either OS X or Windows XP (hint: GRUB) The first person to e-mail complete instructions, including pictures of the boot process to contest@pintmaster.com will be the winner. Instructions will be peer reviewed once they are received and once the solution is guaranteed working, the prize money will be transferred via paypal You give this website the rights to post your solution If it is determined impossible to boot Windows on the Mac by March 23, 2006, all donations will be donated to a charitable cause (please send suggestions to charity@pintmaster.com). If you donated prior to 2006/01/23 2:10pm CST, and you do not wish to donate to charity, I will return your money minus the paypal fee. Wie Collin niet bij voorbaat vertrouwt, wordt door hem op deze pagina uitgenodigd hem te bellen en zijn gegevens na te trekken. Collins motivatie voor deze wedstrijd is 'te stimuleren dat software-enthousiastelingen zich focussen op een oplossing voor een dual-boot van Windows XP en Mac OS X op de Intel-Macs, zonder gebruik te maken van virtualisatie'. Over het waarom van een dual-boot van de twee besturingssystemen op een Intel-Mac zegt de initiatiefnemer binnenkort een MacBook-laptop te ontvangen, en hij heeft zijn baas beloofd dat er Windows XP op gedraaid kan worden. Daarnaast noemt hij voor de geïnteresseerden ook een aantal praktische, persoonlijke redenen om beide OS'en naast elkaar te willen hebben.

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43je-accu.html Accu ASUS B43JE

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43jf-accu.html Accu ASUS B43JF

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43jr-accu.html Accu ASUS B43JR

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43s-accu.html Accu ASUS B43S

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43v-accu.html Accu ASUS B43V

http://www.accu-fabriek.com/asus-b43vc-accu.html Accu ASUS B43VC

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43a-accu.html Accu ASUS PRO B43A

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43av-accu.html Accu ASUS PRO B43AV

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43e-accu.html Accu ASUS PRO B43E

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43s-accu.html Accu ASUS PRO B43S

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43v-accu.html Accu ASUS PRO B43V

http://www.accu-fabriek.com/asus-pro-b43vc-accu.html Accu ASUS PRO B43VC

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40-accu.html Accu ASUS K40

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40a-accu.html Accu Asus K40A

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40c-accu.html Accu Asus K40C

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40e-accu.html Accu Asus K40E

Het Android-besturingssysteem is nog niet volwassen genoeg om gebruikt te worden in netbooks, zo concludeert Kerry McGuire, hoofd stragische allianties bij ARM. Het besturingssysteem zou nog teveel geënt zijn op smartphones.“Ik denk dat er nog meer gedaan kan en zal worden om Android geschikt te maken voor andere segmenten zoals netbooks”, aldus McGuire tegenover Computerworld op de Computex-beurs. Volgens McGuire is Android nog voornamelijk geoptimaliseerd voor smartphones.Zo is het bij de huidige versie van Android niet mogelijk om meerdere applicaties tegelijkertijd te draaien, schiet het aantal drivers voor randapparatuur nog te kort en is de gebruikersinterface afgestemd op een vast aantal schermpixels.Hoewel netbooks op basis van ARM-chipontwerpen dit jaar nog geen potten zullen breken, verwacht ARM dat in 2010 twintig procent van de netbooks zijn uitgerust met een cpu met ARM-kern. Het is niet bekend welk percentage daarvan Android zal draaien. Processors op basis van de ARM-architectuur, zoals de recent aangekondigde Snapdragon-processor van Qualcomm, hebben het voordeel dat deze zeer weinig stroom verbruiken.

Acer probeert in ieder geval de eerste fabrikant te zijn die een Android-netbook uitbrengt, maar deze zal een Atom-cpu als motor krijgen. De Taiwanese softwareontwikkelaar Insyde Software heeft Android voor Acer geport naar de Atom-architectuur. Een prototype van de Android-netbook van Acer werd gespot op de Computex-beurs.Bij OC Workbench is een lijst met specs verschenen van het Abit KT7E moederbord. Verschillen met de eerder uitgebrachte KT7A zijn nauwelijks te ontdekken, op de northbridge chip na. Het plankje zal namelijk worden voorzien van de VIA KT133E chipset, waarover nog steeds bijna geen informatie bekend is. Volgens een eerder bericht gaat het om een goedkopere versie van KT133A met lichte optimalisaties voor samenwerking met de 686B southbridge. Een deel van de features van het plankje vindt je hieronder:Enigzins vreemd is dit wel. Ten eerste is PowerNow bedoeld voor laptops en ten tweede had men (als ze het toch zo nodig willen) beter de KT133A chipset van deze techniek kunnen voorzien. Palomino's met een 133MHz FSB zullen namelijk niet op KT133(E) kunnen draaien, aangezien alleen de 100MHz FSB ondersteunt.

Dell heeft zijn nieuwste convertible - de Latitude XT3 - officieel aangekondigd. De notebook/tablet-hybride is voorzien van een draaibaar 13,3"-multitouchscherm. Dit scherm kan zowel met de vingers als een stylus bediend kan worden.Dell gaat de XT3 in verschillende configuraties uitleveren. Gebruikers krijgen de keuze uit een Core i3-, i5- of i7-cpu gekoppeld aan maximaal 8GB ddr3-werkegeheugen. Het 13,3"-scherm heeft een resolutie van 1366x768 pixels en kan naar wens in een glanzende of matte variant geleverd worden. Het scherm ondersteunt multitouch en kan zowel met de vingers als een stylus bediend worden.Voor opslag kan gekozen worden tussen een harde schijf of een ssd, en optioneel kan de XT3 ook uitgerust worden met een 3g-module. Er zijn twee soorten accu's beschikbaar: een 6cells model met een capaciteit van 44Wh en een 9cells 76Wh-variant. Dell zegt dat de XT3 in bepaalde configuraties 8 uur mee gaat op een volle accu, maar specificeert niet om welke configuratie dat precies gaat.

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40n-accu.html Accu Asus K40N

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40i-accu.html Accu Asus K40I

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40ib-accu.html Accu Asus K40IB

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40id-accu.html Accu Asus K40ID

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40ie-accu.html Accu Asus K40IE

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40ij-accu.html Accu Asus K40IJ

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40il-accu.html Accu Asus K40IL

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40in-accu.html Accu Asus K40IN

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40ip-accu.html Accu Asus K40IP

http://www.accu-fabriek.com/asus-k40s-accu.html Accu Asus K40S

http://www.accu-fabriek.com/asus-f52-accu.html Accu Asus f52

http://www.accu-fabriek.com/asus-f82-accu.html Accu Asus f82

http://www.accu-fabriek.com/asus-f83s-accu.html Accu Asus f83s

http://www.accu-fabriek.com/asus-k50-accu.html Accu Asus k50

http://www.accu-fabriek.com/asus-k50ab-x2a-accu.html Accu Asus k50ab-x2a

http://www.accu-fabriek.com/asus-k50ij-accu.html Accu Asus k50ij

http://www.accu-fabriek.com/asus-k50in-accu.html Accu Asus k50in

http://www.accu-fabriek.com/asus-k51-accu.html Accu Asus k51

Dell richt zich met de XT3 naar eigen zeggen op professionals die weinig achter een bureau zitten, zoals mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en het onderwijs. Tweakers.net kreeg kort geleden de kans het apparaat nader te bekijken, en publiceerde een hands-on.Berichtten we woensdag nog in dit artikel dat chipbakker Transmeta bezig was met het ontwikkelen van Mobile Linux, een speciaal voor lichte en vooral portable apparatuur geschreven derivaat van het alom bekende OS, inmiddels kunnen we op CNET al meer nieuws lezen. Tijd voor een update dus!Om te beginnen het belangrijkste nieuwtje: de release-datum is waarschijnlijk al ergens volgende week of in de week daarop, dus véél eerder dan verwacht.Mobile Linux zal door Transmeta net zoals het 'gewone' Linux onder General Public License / GNU als open-source software worden aangeboden. Het zal in eerste instantie via de website van Transmeta worden aangeboden, en Transmeta zal - mede aan de hand van verbeteringen door en suggesties van gebruikers - het OS gaandeweg updaten.

Verder blijkt Mobile Linux inderdaad óók overweg te kunnen met Intel processoren, goed nieuws voor de bezitters van een wat oudere laptop of notebook dus:The chipmaker is preparing to post Mobile Linux, its take on the Linux OS, under the General Public License (GNU) process in the near future, company representatives said this week. Although the exact release date isn't set, the release could come next week or the week after. Quinlan would not comment on the details of the release's timing but said Transmeta will post the OS to its Web site soon. The company expects people to download Mobile Linux, tinker with the OS, and then make suggestions on how to improve it. As far as features go, Transmeta has worked to reduce the amount of memory required to run the OS.

http://support.viralsmods.com/blog/main/1997479/ http://support.viralsmods.com/blog/main/1997479/

http://s15.zetaboards.com/davydenko/forum/3380562/ http://s15.zetaboards.com/davydenko/forum/3380562/

http://akkusmarkt.bling.fr/ http://akkusmarkt.bling.fr/

http://akkusmarkt.freeblog.biz http://akkusmarkt.freeblog.biz

http://certamente1.diarynote.jp/ http://certamente1.diarynote.jp/


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page