top of page

Accu DELL Vostro 3400

In de praktijk loopt het toestel redelijk soepel, ook met 2 GB aan werkgeheugen. Je hoeft geen topprestaties te verwachten van de Moto G4, maar op af en toe wat kleine haperingen na heb ik daar in het dagelijks gebruik geen last van gehad.De mogelijkheid om de hoeveelheid geheugen uit te breiden door middel van een MicroSD-kaart is erg handig, zeker omdat je 16 GB aan opslag zo vol hebt staan. Je kunt daarbij gebruik maken van 'adoptable storage', waar je hier alles over kunt lezen, zodat je je interne geheugen uit kunt breiden met een SD-kaart.

Lenovo heeft een deal gesloten met Google om er voor te zorgen dat de 16 megapixel-foto's van de Moto G4 Plus niet zo snel het geheugen van je toestel vullen: je kunt twee jaar lang gratis onbeperkt foto's in volledige kwaliteit opslaan bij Google Foto's.De vingerafdrukscanner reageert zeer snel is behoorlijk accuraat.Nieuw voor de Moto G-serie is de vingerafdrukscanner van de Moto G Plus. Deze bevindt zich in het midden van de voorzijde van het toestel en heeft een vierkante vorm met licht afgeronde randen. De positie van de vingerafdrukscanner is zeker niet vreemd en wordt onder andere door Samsung en HTC gebruikt. De werking van de scanner is prima: de scanner reageert zeer snel en is behoorlijk accuraat. Het kwam bij ons slechts enkele keren voor dat de scanner de vingerafdruk niet herkende, maar zeker niet vaker dan bij andere toestellen. Net als bij andere toestellen werkt de vingerafdrukscanner van G Plus niet wanneer je vinger vochtig is. Om te ontgrendelen hoef je niet eerst op de aan/uit-knop te drukken: de vingerafdrukscanner aanraken is voldoende.

De Moto-toestellen staan op z'n zachts gezegd niet bekend om hun smalle boven- en onderranden en de vingerafdrukscanner lijkt daar nog extra nadruk op te leggen. Vooral omdat de scanner alleen gebruikt kan worden om het toestel te ontgrendelen en deze niet fungeert als homeknop. Motorola maakt gebruik van on-screenknoppen, waardoor je onderaan het toestel, naast de scanner, ruimte ziet die onbenut lijkt. HTC heeft dit probleem, dat zich ook voordoet bij de HTC One A9, opgelost door bij de HTC 10 weer gebruik te maken van touchknoppen naast de scanner.

Het scherm van de nieuwe Moto G is een flink stuk groter dan dat van zijn voorganger, maar is qua resolutie ook een trede omhoog geschoten. Het 5,5 inch-scherm heeft een full HD-resolutie met een redelijke helderheid, alhoewel het scherm in zonlicht slecht af te lezen is.Van de kleurweergave hoeft het scherm van de vierdegeneratie Moto G het niet te hebben. De kleuren zijn vaal en wit is érg gelig. Dat valt echter vooral in het begin op en wanneer je het toestel naast een andere smartphone legt. In het dagelijks gebruik ben je snel aan de kleuren gewend.

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d830-accu.html Accu Dell Latitude D830

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d531-accu.html Accu Dell Latitude D531

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-3500-accu.html Accu DELL Vostro 3500

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d531n-accu.html Accu Dell Latitude D531N

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-m65-accu.html Accu Dell Precision M65

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-m4300-accu.html Accu Dell Precision M4300

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1310-accu.html Accu Dell Vostro 1310

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1320-accu.html Accu Dell Vostro 1320

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1510-accu.html Accu Dell Vostro 1510

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1520-accu.html Accu Dell Vostro 1520

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-2510-accu.html Accu Dell Vostro 2510

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-3400-accu.html Accu DELL Vostro 3400

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-3700-accu.html Accu DELL Vostro 3700

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e5400-accu.html Accu Dell Latitude E5400

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e5410-accu.html Accu Dell Latitude E5410

De hogere resolutie van het nieuwe scherm zorgt er wel voor dat het beeld een stuk scherper is. De pixeldichtheid is toegenomen van bijna 300 pixels per inch naar meer dan 400 pixels per inch en dat merk je zeker. Vooral het lezen van teksten is een stuk prettiger op het scherm van de Moto G4.Doordat het toestel behoorlijk aan de maat is, heeft Lenovo de mogelijkheid gezien om het toestel dunner te maken dan zijn voorganger, maar wel uit te rusten met een grotere accu. Met de accuduur is het, ondanks het grote scherm, prima gesteld.

De Moto G4 Plus hield het bij ons met gemak meer dan een dag uit, waarbij een 'dag' dan om 6:45 uur begint en eindigt om 22:30 uur. Waar high-end-toestellen daar toch behoorlijk wat moeite mee hebben, heeft de Moto G4 Plus dan zelfs nog wat reserves over. Een tweede volledige dag met vrij intensief gebruik hoef je niet te verwachten, maar wanneer je de smartphone wat minder gebruikt, zul je daar zeker bij in de buurt komen.

De camera aan de achterzijde is één van de punten waarop de vierdegeneratie Moto G en Moto G Plus van elkaar verschillen. Waar de normale Moto G4 een 13-megapixelcamera aan boord heeft, is de Moto G4 Plus voorzien van een 16-megapixelcamera.De Moto G Plus weet ons te verrassen met zijn uitstekende fotokwaliteit. Misschien loopt de Moto G-serie niet meer overal voorop in het budget-segment, de camera van de Plus-versie is onovertroffen voor een toestel van 269 euro. De 16-megapixelcamera is voorzien van laser-autofocus, die snel functioneert. Het lijkt er wel op dat het scherpstellen net wat minder snel gaat dan bij nieuwe toptoestellen als de Galaxy S7, maar we kunnen zeker niet klagen over onscherpe foto's.

Nu presteren de camera's van de meeste moderne smartphones al wel redelijk bij goed licht, maar bij budgettoestellen zien we nooit goede foto's bij weinig licht. Sterker nog, als het licht ook maar iets minder wordt, worden foto's onscherp, donker en korrelig. De nieuwe Moto G Plus biedt daar een sterke uitzondering op: de foto's gemaakt bij weinig licht zijn bizar goed, zeker voor een budgettoestel.Foto gemaakt met Moto G4 Plus bij weinig licht met flits (tik voor vergroting) De 5 megapixelcamera aan de voorzijde van het toestel heeft een iets bredere lens dan zijn voorganger, maar de sensor lijkt voor de rest identiek te zijn aan die van de Moto G 3rd Gen. Selfies gemaakt met deze camera zijn dan ook prima.

Software Wat software betreft heeft Lenovo de richting die Google bij Motorola heeft ingezet grotendeels aangehouden. Ten opzichte van andere budgettoestellen van bijvoorbeeld Huawei (Honor) en andere Aziatische fabrikanten van budgettoestellen, blijft de Moto G4 (Plus) heel dicht bij standaard Android.Lenovo biedt nog wel een paar extraatjes ten opzichte van de basisversie van Android 6.0.1 Marshmallow, die wel gedeeltelijk terug te vinden zijn in Nexus-toestellen. Zo gaat het scherm automatisch aan wanneer je in de buurt van je smartphone komt en op het scherm zijn dan icoontjes te zien van notificaties die je binnen hebt gekregen.

Screenshots van Moto G4 Plus Je kunt ook de camera van de Moto G4 opstarten door twee keer een draaibeweging met je pols te maken. De camera-app wordt dan snel opgestart, zodat je snel een foto kunt maken. Voor de rest worden er voornamelijk Google-applicaties meegeleverd op het toestel: je kunt Lenovo niet betrappen op het meeleveren van bloatware en dat maakt de software-ervaring meteen een stuk overzichtelijker en prettiger dan bij veel andere smartphones.

In 2013 wist Motorola vriend en vijand te verbazen met de Moto G. Het compacte toestel had voor dat moment verbluffende goede specificaties voor een prima prijs. In de afgelopen jaren is het budget-segment echter sterk gegroeid en hebben andere fabrikanten het voorbeeld van Motorola gevolgd.De rek lijkt er op het eerste gezicht dan ook wel uit te zijn: de nieuwe Moto G Plus is een prima toestel voor een prima prijs, maar biedt minder onderscheidende functies dan voorheen. De uitzondering hier is echter de zeer goede camera van de Moto G4 Plus en biedt dan ook een uitstekend alternatief voor mid-range-toestellen of zelfs high-end-toestellen voor veel gebruikers: het toestel heeft een goede accuduur, biedt een erg goede camera en is onder andere door de lichte software prettig in het gebruik.

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e5500-accu.html Accu Dell Latitude E5500

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e5510-accu.html Accu Dell Latitude E5510

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v131-accu.html Accu DELL Vostro V131

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v131d-accu.html Accu DELL Vostro V131D

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v131r-accu.html Accu DELL Vostro V131R

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-14-accu.html Accu DELL XPS 14

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-15-accu.html Accu DELL XPS 15

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-17-accu.html Accu DELL XPS 17

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l401x-accu.html Accu DELL XPS L401x

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l501x-accu.html Accu DELL XPS L501x

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l701x-accu.html Accu DELL XPS L701x

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-15z-accu.html Accu Dell XPS 15z

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l511z-accu.html Accu Dell XPS L511Z

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-15-accu.html Accu Dell Inspiron 15

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-cs-accu.html Accu Dell Latitude CS

De Moto G4 is vanaf begin juni te koop en de Moto G4 Plus zal halverwege juni in de winkels liggen. De Moto G4 krijgt een adviesprijs van € 229 mee en de Moto G4 Plus gaat € 269 kosten.Apple gaat nog dit jaar nieuwe MacBook Pro’s lanceren. Volgens een gerucht heeft het toetsenbord van de nieuwe Apple laptops geen functietoetsen meer. In plaats voor de bovenste toetsen komt naar verluidt een touchscreen-balk op basis van OLED. Cult of Mac heeft nu gelekte foto’s gepubliceerd die dit bevestigen.


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page