top of page

Accu DELL XPS L701x

Ja, hij krijgt een gratis reparatie Een ingeschakelde deskundige constateert dat het display kapot is. Zo’n onderdeel behoort een langere levensduur te hebben dan 2,5 jaar. Gaat het zo snel kapot, dan is het niet deugdelijk en moet de fietsenmaker het gratis vervangen.

12. Zwart beeldscherm Na ruim een jaar valt het beeldscherm van een laptop uit. Een interne kabel blijkt kapot. De verkoper weigert een gratis reparatie, omdat de garantietermijn is verstreken. De koper betaalt onder protest. Drie maanden later gaat de laptop weer kapot. Ditmaal is het de processor. De koper vindt het apparaat ondeugdelijk. Heeft hij recht op gratis reparatie?

Ja, hij heeft recht op gratis reparatie De levensduur van een laptop is drie jaar en dus voldoet de laptop niet aan de verwachtingen. De koper kan onmogelijk het defect aan de interne kabel hebben veroorzaakt. Dat geldt ook voor de problemen met de processor. De verkoper moet de laptop gratis repareren en de al betaalde kosten vergoeden.

13. Doorgezakte matrassen De twee matrassen van de boxspring zijn binnen een jaar doorgezakt en versleten. Een vervangend matras is binnen twee weken ingezakt. De koper weigert een derde matras, omdat dit al bij levering is ingezakt. De koper heeft er geen vertrouwen meer in. Kan hij de koopovereenkomst ontbinden?

Nee, de koopovereenkomst kan hij niet ontbinden Weliswaar is er een gebrek, maar de koper heeft behalve de matras ook een boxspring, onderstel, hoofd- en voetenbord gekocht. Ontbinding van de overeenkomst is daarom niet gerechtvaardigd. Wel krijgt de koper een financiële vergoeding van €500 voor het gebrekkige matras.

14. Televisie kapot Na drie jaar gaat een plasmatelevisie kapot. De reparatiekosten bedragen €375. De koper is het hier niet mee eens. Bij aankoop is hem verteld dat een plasmatelevisie ­minimaal zes jaar meegaat en hij vindt de televisie daarom ondeugdelijk. Kan hij de koopovereenkomst ontbinden?

http://www.batterij-shop.com/Asus-N73V.html Accu Asus N73V

http://www.batterij-shop.com/Asus-X7BS.html Accu Asus X7BS

http://www.batterij-shop.com/Asus-X77J.html Accu Asus X77J

http://www.batterij-shop.com/Asus-X77V.html Accu Asus X77V

http://www.batterij-shop.com/Asus-A72.html Accu Asus A72

http://www.batterij-shop.com/Asus-X77.html Accu Asus X77

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1545-accu.html Accu Dell Inspiron 1545

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l501x-accu.html Accu DELL XPS L501x

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-l701x-accu.html Accu DELL XPS L701x

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v13-accu.html Accu DELL Vostro V13

Ja, hij kan de koopovereenkomst ontbinden Hij krijgt zijn geld terug met een reductie vanwege het gebruik van de eerste drie jaar. Dat betekent dat hij iets minder dan de helft van het aankoopbedrag terugkrijgt.

15. Kattenurine in de tv Het beeld van een led-televisie vertoont na een jaar strepen. De koper heeft voor een periode van vijf jaar een extra garantieverzekering afgesloten die zorgeloos genieten garandeert. De voorwaarden voor die verzekering heeft hij niet gekregen van de verkoper. Bij reparatie blijkt de televisie beschadigd door vochtschade, naar later blijkt door kattenurine. Heeft de koper recht op gratis reparatie?

Nee, de koper heeft geen recht op gratis reparatie De extra garantie dekt gebruikersfouten die een gebruiker te goeder trouw maakt. Het dekt geen extern onheil zoals vochtschade. Maar omdat de voorwaarden voor de extra garantie niet duidelijk genoeg zijn, krijgt de man toch de helft van de reparatie­kosten vergoed.

Hoe te handelen? Lukt het niet om met de verkoper tot overeenstemming te komen? Stuur dan een brief naar de verkoper waarin je het probleem uitlegt. Geef de verkoper enkele weken de tijd om op de klacht te reageren. Voor de zekerheid kun je de brief aangetekend versturen.

De 13 inch-versie is iets zwaarder dan zijn kleinere broertje, maar beschikt wel over een grotere accu waarmee je tot 12 uur achtereenvolgens kunt werken. Volgens Apple kun je op een volle acculading tot tien uur lang onafgebroken films met iTunes kijken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een lange vlucht door moet komen! Zet je de Air in de standby-modus, dan kun je 30 dagen vooruit, alvorens hij weer opgeladen moet worden.

Uit de doos draait de laatste versie van de MacBook Air 13 inch op OS X Yosemite, de nieuwste versie van OS X die is voorzien van platte iconen en een meer iOS-achtige interface. Hierdoor oogt het besturingssysteem vooral een stuk rustiger. Daarnaast is Yosemite iets zuiniger, omdat de software nog beter is afgestemd op de interne hardware. Het nieuwe OS heeft daarnaast een dark mode, speciaal voor ogen die niet zo goed tegen helder licht kunnen. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd in Mail, Spotlight en Safari.

Het 11 inch-model van de MacBook Air is sinds eind 2010 verkrijgbaar en is in de tussentijd van een aantal updates voorzien. Het design van de laptop is echter ongewijzigd gebleven, en net als zijn grote broer is hij compact, dun en minder dan anderhalve kilo zwaar. Met een gewicht van 1,08 kilogram is de MacBook Air lichter dan de meeste laptops in zijn formaat en prijsklasse.

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v130-accu.html Accu DELL Vostro V130

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-3700-accu.html Accu DELL Vostro 3700

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-3500-accu.html Accu DELL Vostro 3500

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1520-accu.html Accu Dell vostro 1520

http://www.batterij-shop.com/dell-alienware-m11x-accu.html Accu Dell alienware m11x

http://www.batterij-shop.com/dell-alienware-m11x-r3-accu.html Accu Dell alienware m11x r3

http://www.batterij-shop.com/dell-alienware-m14x-accu.html Accu Dell alienware m14x

http://www.batterij-shop.com/dell-alienware-m17x-accu.html Accu Dell alienware m17x

http://www.batterij-shop.com/dell-alienware-m17x-r3-accu.html Accu Dell alienware m17x r3

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1520-accu.html Accu Dell inspiron 1520

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1521-accu.html Accu Dell inspiron 1521

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1720-accu.html Accu Dell inspiron 1720

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-n5010-accu.html Accu Dell inspiron n5010

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d820-accu.html Accu Dell latitude d820

De laatste versie van de MacBook Air 11 inch wordt aangedreven door een 1,6GHz dualcore-processor (Intel Core i5) en 4GB aan werkgeheugen, al kun je voor een meerprijs een snellere processor en meer werkgeheugen kiezen. Ook is de Air verkrijgbaar met 128 of 256GB aan opslagruimte; ruim voldoende dus voor al je software, bestanden en multimedia. Dankzij het snelle flashgeheugen start de laptop snel op en is hij vrijwel direct gebruiksklaar.

Zoals het een moderne laptop betaamt, heeft de MacBook Air de beschikking over 2 usb-poorten (usb 3.0), sleuven voor Thunderbolt 2 en een sd-kaart en een ingang voor een koptelefoon. De MagSafe-aansluiting fungeert als oplader en werkt via een magnetische techniek. Deze laat automatisch los wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk over de oplaadkabel struikelt. Er is (nog) geen usb-c-poort aanwezig zoals bij de nieuwe MacBook.

Alle modellen in de MacBook Air-serie staan bekend om hun uitstekende accuduur. Je kunt gemiddeld zo’n 9 uur (11 inch-model) tot 12 uur (13 inch-model) met de laptop werken, alvorens hij weer aan de oplader moet. De standby-tijd van de laptop bedraagt zelfs 30 dagen. De lange accuduur is natuurlijk ook handig voor multimediatoepassingen, zoals het bekijken van films of tv-series. Apple claimt dat je op een volle batterijlading 10 uur onafgebroken films kunt bekijken.

Uit de doos draait de laatste versie van de MacBook Air 11 inch op OS X Yosemite, de nieuwste versie van OS X die is voorzien van platte iconen en een meer iOS-achtige interface. Yosemite oogt een stuk rustiger en overzichtelijker dan zijn voorgangers, en is daarnaast beter geoptimaliseerd voor de interne hardware van de MacBook. Het nieuwe OS heeft een dark mode, speciaal voor ogen die niet zo goed tegen helder licht kunnen. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd in Mail, Spotlight en Safari.

Apple wil later deze maand een nieuw extern beeldscherm met een 5K-resolutie introduceren, die voorzien is van een eigen grafische kaart. Dat melden bronnen aan 9to5Mac. De monitor wordt vermoedelijk tijdens ontwikkelaarsconferentie WWDC op 13 juni onthuld. Het scherm zal vergelijkbaar zijn met het beeld van de 5K-iMac die op dit moment wordt verkocht.

Het nieuwe beeldscherm zou worden voorzien van een eigen grafische processor, zodat minder krachtige laptops en computers ook van de hogere resolutie gebruik kunnen maken. Apple zou door de ingebouwde grafische chip toekomstige MacBooks dun kunnen houden. De techgigant zou namelijk geen grote grafische kaart in deze laptops hoeven te installeren. Apple introduceerde in 2011 voor het laatst een extern computerscherm, dat inmiddels vijf jaar wordt verkocht. Het 5K-scherm moet dit oudere apparaat vervangen. Volgens bronnen zou het 2011-model minder op voorraad zijn, wat wijst op een spoedige aankondiging en verkoop.


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page