top of page

Accu HP HSTNN-DB0W

Het grote verschil met de huidige accu's is dat de nieuwe vinding niet is gemaakt van lithium-ion, maar van aluminium. Zelfs als je een gat zou boren in de aluminium-accu, vliegt die niet in brand, zeggen de onderzoekers. Ook is aluminium beter voor het milieu dan de alkaline-batterijen die in veel kleinere apparaten zitten, zoals afstandsbedieningen. Het kan nog wel even duren voordat de batterij op de markt komt. Er is in elk geval nog één technisch probleem om op te lossen: het voltage. De aluminium-batterij kan momenteel ongeveer twee volt leveren, iets meer dan een AA-batterij. Dat is te weinig voor laptops en grotere apparaten, maar de onderzoekers konden met twee van zulke aluminium-batterijen al wel een smartphone van stroom voorzien. Devolo maakt gebruik van het stroomnet in je huis. En daar zit direct het probleem. Er kunnen allerlei "geknoopte" kabels zitten en andere obstakels. Ook kan de stroomlijn gehinderd worden door iets wat de een of andere straling (nee, niet die gevaarlijke!) afgeeft.

Het stroomnetwerk is verdeeld. Denk er maar aan dat als er een stop door slaat niet gelijk het hele huis donker is. Zo moet het signaal van Devolo ook soms verspringen naar een ander stroomnetwerk en dat kost snelheid.Devolo is een prima oplossing maar er gaat toch niets boven een strak bekabeld netwerk, als je puur op snelheid wilt werken.. Lenovo zet een punt achter de naam Motorola voor telefoons. Het bedrijf gaat de eigen twee afdelingen voor het maken van telefoons samenvoegen en doet Motorola als naam nog dit jaar in de ban. De duurdere telefoons worden verkocht onder de naam Moto by Lenovo, terwijl budgettoestellen de eigen merknaam Vibe zullen dragen. Dat zei Lenovo-coo Rick Osterloh donderdag in een interview met Cnet.

Lenovo kocht in 2014 Motorola Mobility van Google, die het twee jaar daarvoor had gekocht. Op de drukke markt van smartphones moest Motorola het opnemen tegen andere grote spelers als Samsung, HTC en Apple.Motorola blijft wel bestaan als afdeling van Lenovo en een aantal Moto-smartphones worden wel voorzien van het traditionele logo (een M gemaakt van twee pijltjes).De Moto X krijgt in ieder geval het blauwe logo van Lenovo. Dat bedrijf is juist vooral bekend als computerfabrikant.Het ontwerp van de Samsung Galaxy TabPRO S ziet er nagenoeg hetzelfde uit als je gewend bent van de Galaxy-serie. We beginnen met de afmetingen. De TabPRO S is met een dikte van 6.3 millimeter ongelooflijk dun. Alleen de Sony Xperia Z4 Tablet, iPad Air 2 en Samsung Galaxy Tab S2 (8.0) zijn met een dikte van respectievelijk 6.1, 6.1 en 5.6 millimeter slanker. In vergelijking met andere 12 inch convertibles is de TabPRO S bovendien een lichtgewicht: de convertible heeft een gewicht van 690 gram. De Surface Pro 4 is met zijn 768 gram zo’n 10% zwaarder.

De Samsung Galaxy TabPRO S biedt een ideale combinatie van productiviteit en entertainment. Het grote, haarscherpe scherm, toetsenbord en Microsoft Office 2016 suite geven de mogelijkheid om altijd en overal aan je teksten, presentaties en tabellen te werken. Doordat er voldoende werkgeheugen aan boord is en de CPU krachtig genoeg is, vormen zware applicaties als Photoshop geen obstakel.Zoals iedere hardwerkende werknemer of zelfstandige wil je van tijd op tijd ook ontspannen. De twee stereospeakers en Super AMOLED-scherm met levendige kleuren en diepe zwartwaarden zorgen ervoor dat je geen moment van je film of serie wil missen. Liever gamen? Ook dat kan gewoon met de TabPRO S: grafisch veeleisende 3D-games doen het prima. Ook kun je games streamen van je Xbox One naar deze tablet.

http://www.batterij-shop.com/hp-586028-341-accu.html Accu HP 586028-341

http://www.batterij-shop.com/hp-588178-141-accu.html Accu HP 588178-141

http://www.batterij-shop.com/hp-593550-001-accu.html Accu HP 593550-001

http://www.batterij-shop.com/hp-593553-001-accu.html Accu HP 593553-001

http://www.batterij-shop.com/hp-593554-001-accu.html Accu HP 593554-001

http://www.batterij-shop.com/hp-593562-001-accu.html Accu HP 593562-001

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-178c-accu.html Accu HP HSTNN-178C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-179c-accu.html Accu HP HSTNN-179C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-181c-accu.html Accu HP HSTNN-181C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-cb0w-accu.html Accu HP HSTNN-CB0W

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-cbox-accu.html Accu HP HSTNN-CBOX

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-db0w-accu.html Accu HP HSTNN-DB0W

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-db0x-accu.html Accu HP HSTNN-DB0X

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-f01c-accu.html Accu HP HSTNN-F01C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-f02c-accu.html Accu HP HSTNN-F02C

Veel lof en hulde dus voor de Samsung Galaxy TabPRO S, maar toch zie ik her en der nog wel wat kansen voor verbetering. Vooral als ik deze convertible vergelijk met de Surface Pro 4, zonder enige twijfel de grootste concurrent van Samsung. Zo had ik bijvoorbeeld graag uitbreidbaar geheugen gezien, te meer omdat alle varianten met 128GB SSD komen. Microsoft biedt gebruikers de mogelijkheid om een uitvoering met meer intern geheugen te kopen.

Daarnaast mis ik een volwaardige USB-poort, iets wat wel aanwezig is op de Surface Pro 4. Gezien de beperkte opslagcapaciteit was het een geruststellende gedachte geweest als je een externe harde schijf aan de tablet kon hangen om data over te zetten. Gelukkig zijn er USB-C naar USB-A kabels in omloop, maar dat betekent wel dat je nogmaals in de buidel moet tasten.Ingebed in de slimme chip is een eigen algoritme ontwikkeld door professor Yazami die is gebaseerd op de thermodynamica van elektrochemische metingen (ETM-technologie). Huidige lithium-ion batterijen hebben een chip ingebouwd die alleen voltages en temperaturen kunnen weergeven. De batterijen van vandaag bevatten chips die niet in staat zijn om de symptomen van een storing op te sporen en kunnen ook enkel de geschatte hoeveelheid lading van de batterij tonen.

Het gepatenteerd algoritme van professor Yazami is in staat om zowel de toestand van de gezondheid en de toestand van de lading te analyseren door middel van een driedimensionale grafiek. Op een beeldscherm ziet dat eruit als een ski-route op een berg.Professor Yazami heeft als visie dat elke batterij voorzien zal worden voorzien van zijn chip, waardoor er uiteindelijk minder kans bestaat op brandende batterijen en tegelijkertijd ook sneller opgeladen kan worden. De slimme chip kostte professor Yazami meer dan vijf jaar om te ontwikkelen en is nu op de markt gebracht door zijn start-up, KVI Pte Ltd.

Professor Rachid Yazami van de technologische universiteit Nanyang in Singapore (NUS) heeft een chip ontwikkeld waarmee het mogelijk is een batterij binnen 10 minuten volledig op te laden. De chip is klein genoeg om in de meeste accu's en batterijen te worden toegepast. De technologie komt in 2016 beschikbaar onder licentie voor andere fabrikanten.Een uitvinding die het technologie landschap mogelijk fors gaat veranderen, een chip die kan worden toegepast in een batterij of accu waardoor het mogelijk is deze binnen 10 minuten volledig op te laden. Het heeft ruim vijf jaar geduurd om deze chip te ontwikkelen maar het resultaat mag er zijn.

De interesse voor de chip is overigens groot, Samsung Sanyo en Sony zouden zich al hebben gemeld voor de technologie. Volgens Professor Yazami wordt overigens niet alleen het laden fors versneld, ook het gevaar dat de batterij vlam vat wordt verkleind. De kans dat een batterij vlam vat is op dit moment al zeer klein, maar het kan altijd nog kleiner.

Op dit moment worden Lithium-accu's langzaam opgeladen via een druppel principe omdat ze anders oververhitten en kunnen exploderen of vlam kunnen vatten. Met deze chip kan het druppel principe achterwege worden gelaten en kan de accu op volldige snelheid worden opgeladen zonder te oververhitten. De chip meet doormiddel van een uniek algoritme hoeveel lading er nog in de accu aanwezig is, waarbij het rekening houdt met de temperatuur en het voltage. Door de chip toe te passen in zowel de lader als de accu kan vervolgens de optimale laadsnelheid worden aangehouden een worden voorkomen dat de accu oververhit.

Volgens professor Yazami houden laders op dit moment geen rekening met de gezondheid van de batterij tijdens het opladen. Het blijft dezelfde hoeveelheid energie sturen onafhankelijk van hoever de chip is opgeladen. Door deze chip toe te passen wordt met alle omstandigheden rekening gehouden waardoor het laden veel sneller gaat. De technologie komt voor het einde van 2016 beschikbaar voor andere fabrikanten zodat ze deze kunnen toepassen in hun producten. Google en Apple gingen voor, en nu komt die andere technologiegigant ook met een hele reeks productaankondigingen. Ten eerste met de Surface Book. Microsofts eerste laptop OOIT. Althans, laptop. Eigenlijk is het gewoon een Surface-tablet maar dan met een ander perspectief. Ook bij de Book kan het scherm namelijk worden verwijderd en als losse tablet worden gebruikt. Wat ons meteen op de Surface Pro 4 brengt. De nieuwste versie van de tablet die inmiddels door alles en iedereen gekopieerd wordt. Sneller, lichter en dunner. Die ziet er eigenlijk gewoon heel goed uit. Verder brengt Microsoft met de 950 en 950 XL enkele nieuwe Lumia-telefoons uit. Die ook nog eens heel verdienstelijk dienst doen als een reservecomputer. Over de Microsoft Band 2 zijn we dan weer wat minder enthousiast, maar dat maken ze helemaal goed met de ontwikkelaarseditie van de HoloLens. De holografische computer komt naar u toe. Dankzij Microsoft. Wie had dat gedacht drie jaar geleden.

Het merk Motorola was op de mobiele markt vooral bekend van de superdunne Razr flip phone die in de jaren ’00 op de markt kwam. Ook zullen veel mensen bekend zijn met de ringtone ‘Hello Moto’.Vandaag werd bekend dat Apple vanaf vandaag een eigen battery-case verkoopt voor de iPhone 6 en de 6s. Voor 119 euro en een extra bobbel zou je accu flink langer moeten meegaan. Is het een goede koop?De case is verkrijgbaar in wit en charcoal gray en beschikt over een 1,877mAh batterij, waar je 25 uur mee kunt bellen, 20 uur lang video kunt afspelen, of 18 uur op de internets kunt surfen. In een test van TheVerge ging een iPhone 6s zo’n 36 uur mee bij normaal gebruik, terwijl hij het bij Nicole Nguyen van Buzzfeed 27,5 uur volhield, inclusief 4 uur navigeren. Dat klinkt best aardig, maar er zijn ook wat nadelen – en bovendien prima alternatieven. Wij zetten een aantal belangrijke aspecten voor je op een rij.

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-i78c-accu.html Accu HP HSTNN-I78C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-i79c-accu.html Accu HP HSTNN-I79C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-i81c-accu.html Accu HP HSTNN-I81C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-i83c-accu.html Accu HP HSTNN-I83C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-i84c-accu.html Accu HP HSTNN-I84C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ib0n-accu.html Accu HP HSTNN-IB0N

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ib0w-accu.html Accu HP HSTNN-IB0W

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ib0x-accu.html Accu HP HSTNN-IB0X

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ib1e-accu.html Accu HP HSTNN-IB1E

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ibow-accu.html Accu HP HSTNN-IBOW

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-lb0w-accu.html Accu HP HSTNN-LB0W

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ob0x-accu.html Accu HP HSTNN-OB0X

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-ob0y-accu.html Accu HP HSTNN-OB0Y

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-q47c-accu.html Accu HP HSTNN-Q47C

http://www.batterij-shop.com/hp-hstnn-q48c-accu.html Accu HP HSTNN-Q48C

Aan de bovenkant ziet je iPhone er met de case normaal uit, met niet meer dan een kleine rand om het toestel. Aan de achterkant zit echter een flinke bult – op de plek van de batterij uiteraard:De case is gemaakt van een ruw soort siliconen. Dat geeft weliswaar grip, maar trekt ook stof en vuil aan. Voordeel: anders dan andere batterypacks is hij uit één stuk.Hier vinden we het eerste echte grote nadeel voor gebruikers die niet per se al hun spul van Apple hoeven te hebben. Hou je vast: alleen kleine jacks passen in het gat. Het is dus óf de battery-pack, óf deze jongen:

Deze case is als enige geïntegreerd met iOS 9, zodat je precies hoeveel stroom je nog over hebt. Bovendien is hij voorzien van een extra antenne, zodat je iPhone niet lijdt onder een verminderde ontvangst, en kun je hem opladen met een lightning-cable.En laten we vooral niet vergeten dat er al een stel van dit soort cases te koop zijn – ookal zijn die dan niet officieel van Apple. Zo is er de Mophie Juice Pack Air, die je onder andere hier kunt kopen (er is ook een ultra-versie – deze is voorzien van een 3950mAh-batterij).Uiteindelijk sta je voor voor de afweging of het voordeel van extra accuduur opweegt tegen het nadeel van een dikkere smartphone. Apple heeft altijd gedacht van niet – maar lijkt nu toe te geven dat dit voor sommige gebruikers anders ligt. Verder moet je je afvragen of je misschien liever een goedkoper alternatief van een ander bedrijf aanschaft, of juist voor een nóg langere accuduur gaat – of dat een voordeel als opladen via lightning-cable juist zwaarder weegt.

Apple brengt vlak voor de kerst nog een nieuw accessoire uit, de Smart Battery Case. Met dit hoesje kan de iPhone 6 en iPhone 6S batterijduur flink verlengd worden.Met de Smart Battery Case voor de iPhone 6S en iPhone 6 lijkt Apple de concurrentie aan te willen gaan met andere hoesjesmakers. Bedrijven als Morphie produceren al jaren externe batterypacks en hoesjes voor de iPhone, maar het is voor het eerst dat Apple in de markt stapt. Het hoesje heeft een flinke bobbel achterop, waar een extra batterij in zit. De Smart Battery Case zit met de Lightning-poort aangesloten op je iPhone.

Volgens Apple zorgt de Smart Battery Case voor een fors langere accuduur. Met gebruik ervan zou je tot 25 uur kunnen bellen, tot 18 uur kunnen internetten via 4G, en tot 20 uur een video kunnen kijken. De precieze batterijcapaciteit van de Case is onbekend. Consumenten die een Smart Battery Case kopen willen, moeten daarvoor wel flink in de buidel tasten. Apple verkoopt witte en zwarte varianten voor 119 euro. Concurrenten als Morphie hebben al soortgelijke accessoires vanaf 70 euro. Het product is direct leverbaar in de Apple Store, en wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Een Smart Battery Case voor de iPhone 6S Plus en 6 Plus heeft Apple nog niet aangekondigd.

Op CES zag ik twee Nederlandse startups: Keezel en Beam. De laatste heeft een lamp ontwikkeld met een computer (Android) erin en dit biedt een paar nieuwe mogelijkheden, naast natuurlijk het feit dat het een lamp is en licht geeft. Kijk maar wat de CEO van Beam er over te zeggen heeft.

De batterij van mijn mobiel is aan het einde van de dag helemaal leeg op CES. En ik loop tussen de 10/15 km per dag op de beurs. Het zou mooi zijn om die energie om te kunnen zetten in elektriciteit. Met Ampy kan dat, elektronische apparaten worden dan opgeladen doordat jij aan het lopen bent.Met een druk op de knop allerlei apparaten aansturen. Met de draadloze flic button kan je dat makkelijk doen. Deze drukknoop die niet veel groter is dan twee knopen van een winterjas stelt je in staat om verschillende verbindingen te maken met apps en apparaten.

Klein, kleiner, kleinst. Dit is van toepassing op de Cube, een handige 'eight in one tool' voor aan je sleutelbos. Van opslag capaciteit (via microUSB) tot een mogelijkheid tot het aansluiten van een 9 volt batterij om je smartphone nog wat juice te geven, het kan met de cube.Het eenvoudig delen van bestanden via een netwerk is complex. Je hebt te maken met rechten, netwerkinstellingen, controle en het moet ook nog gebruiksvriendelijk zijn. Dit alles heeft Microsoft proberen te realiseren in 'thuisgroep'. We gaan dit onderdeel instellen en gebruiken in Windows 10.

http://www.pinmommy.com/pin/httpwww-denchimall-comapple-a1322-html-apple-a1322-%E3%83%A9%E3%83%83%E3%83%97%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97%E4%BA%92%E6%8F%9B%E3%83%90%E3%83%83%E3%83%86%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%80%81%E3%83%92%E3%83%83-36124/ http://www.pinmommy.com/pin/httpwww-denchimall-comapple-a1322-html-apple-a1322-%E3%83%A9%E3%83%83%E3%83%97%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97%E4%BA%92%E6%8F%9B%E3%83%90%E3%83%83%E3%83%86%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%80%81%E3%83%92%E3%83%83-36124/ http://www.pinmommy.com/pin/httpwww-dearbattery-co-ukapple-a1322-html-this-high-quality-apple-a1322-replacement-battery-will-get-your-laptop-up-and-running-the-right-way-at-a-reduced-price-the-battery-has-been-precision-engi-36128/ http://www.pinmommy.com/pin/httpwww-dearbattery-co-ukapple-a1322-html-this-high-quality-apple-a1322-replacement-battery-will-get-your-laptop-up-and-running-the-right-way-at-a-reduced-price-the-battery-has-been-precision-engi-36128/ http://www.pinmommy.com/user/bildschirm/?view=pins http://www.pinmommy.com/user/bildschirm/?view=pins

http://madamekokovi.com/pin/ersatzakku-fur-apple-a1322-brandneue-63-5wh-apple-a1322-akku-ist-ersatz-fur-laptop-modelle-nr-apple-macbook-pro-13inch-apple-020-6547-a-apple-661-5229-apple-a1322-apple-a1278-apple/ http://madamekokovi.com/pin/ersatzakku-fur-apple-a1322-brandneue-63-5wh-apple-a1322-akku-ist-ersatz-fur-laptop-modelle-nr-apple-macbook-pro-13inch-apple-020-6547-a-apple-661-5229-apple-a1322-apple-a1278-apple/ http://madamekokovi.com/pin/apple-a1322-%E3%83%A9%E3%83%83%E3%83%97%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97%E4%BA%92%E6%8F%9B%E3%83%90%E3%83%83%E3%83%86%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%80%81%E3%83%92%E3%83%83%E3%83%88%E5%95%86%E5%93%8120%EF%BC%85/ http://madamekokovi.com/pin/apple-a1322-%E3%83%A9%E3%83%83%E3%83%97%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97%E4%BA%92%E6%8F%9B%E3%83%90%E3%83%83%E3%83%86%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%80%81%E3%83%92%E3%83%83%E3%83%88%E5%95%86%E5%93%8120%EF%BC%85/ http://madamekokovi.com/pin/this-high-quality-apple-a1322-replacement-battery-will-get-your-laptop-up-and-running-the-right-way-at-a-reduced-price-the-battery-has-been-precision-engineered-and-rigorously-tested-for-cap/ http://madamekokovi.com/pin/this-high-quality-apple-a1322-replacement-battery-will-get-your-laptop-up-and-running-the-right-way-at-a-reduced-price-the-battery-has-been-precision-engineered-and-rigorously-tested-for-cap/ http://madamekokovi.com/user/bildschirm/?view=pins http://madamekokovi.com/user/bildschirm/?view=pins


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page