top of page

Accu Dell Inspiron 15

De Oneplus 2 heeft geen bijzonder stijlvol ontwerp, maar de bouwkwaliteit is uitstekend. Wel is de telefoon vrij log, met een groot schermformaat van 5,5 inch, een dikte van bijna 10 millimeter en gewicht van 175 gram.Aan de achterkant zit opnieuw een verwijderbare cover met een zeer ruw materiaal dat veel grip geeft. De rand van het toestel is gemaakt van metaal en bevat stevige knoppen. De thuisknop is tevens een vingerafdrukscanner, die erg snel werkt. Het is wel even wennen dat de knop niet fysiek kan worden ingedrukt; enkel een lichte aanraking is genoeg.

Aan de linkerkant van het toestel zit een schuifknop die kan worden gebruikt om het geluid van het toestel uit te zetten. Dat zal iPhone-gebruikers bekend voorkomen, maar is voor Android-telefoons een unicum. De handige schuifknop heeft drie standen, voor alle meldingen, alleen prioriteitsmeldingen, en helemaal geen meldingen (behalve alarmen).

De Oneplus 2 is een van de eerste telefoons met een usb-type-c-aansluiting. Het is nu nog even onhandig dat je een aparte kabel nodig hebt om de telefoon op te laden, maar in de toekomst krijgen steeds meer apparaten zo'n aansluiting, en kun je de Oneplus-oplader dus bijvoorbeeld ook gebruiken in een tablet of laptop.

Oneplus heeft ervoor gekozen om opnieuw een full hd-scherm te gebruiken, en de resolutie dus niet verder op te krikken. Dat is een prima keuze. Met 400 pixels per inch zijn beelden op de Oneplus 2 scherp genoeg, en een hogere resolutie zou alleen maar zorgen voor een slechtere accuduur.De kleurweergave is bovendien prima en het contrast is erg hoog. De maximale helderheid van 580 cd/m2 is ook prima en zorgt ervoor dat het scherm in de zon nog goed afleesbaar is.

De Oneplus 2 maakt gebruik van de Snapdragon 810-chip van Qualcomm. Bij verschillende eerdere toestellen zorgde die voor problemen door oververhitting, maar dat mankement blijft de Oneplus 2 bespaard. De telefoon wordt onder zware belasting wel behoorlijk warm, maar dat lijkt de prestaties niet sterk te beïnvloeden.Apps en games voelen op de telefoon rap aan. In benchmarktests scoort de Oneplus 2 iets minder goed dan enkele andere recente vlaggenschepen, maar de verschillen zijn klein en in de praktijk onmerkbaar.

In tegenstelling tot de Oneplus One werkt de tweede Oneplus-telefoon prima met alle Nederlandse 4G-netwerken. Klein nadeel is dat het niet mogelijk lijkt te zijn om 4G+ te gebruiken op de Oneplus 2. Bij intens gebruik lijkt de warmte van de Snapdragon 810 bij te dragen aan een sneller accuverbruik. De standbytijd van de Oneplus 2 is op zich prima (bij licht gebruik had ik halverwege de dag vaak nog 75 procent over), maar bij zwaar gebruik gaat de batterij veel sneller dan verwacht leeg.

Dit ondanks de aanwezigheid van een grote (en zware) accu van 3.300 mAh. Op dagen dat ik de Oneplus 2 gebruikte om meer dan een uur te gamen was het moeilijk om het eind van de dag te halen zonder hem opnieuw op te laden. Andere 'phablets' presteren op dit vlak beter.

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1150-accu.html Accu Dell Inspiron 1150

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-5100-accu.html Accu Dell Inspiron 5100

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-5150-accu.html Accu Dell Inspiron 5150

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-5160-accu.html Accu Dell Inspiron 5160

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-100l-accu.html Accu Dell Latitude 100L

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d620-accu.html Accu Dell Latitude D620

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d630-accu.html Accu Dell Latitude D630

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d630-atg-accu.html Accu Dell Latitude D630 ATG

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d630-uma-accu.html Accu Dell Latitude D630 UMA

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-d630c-accu.html Accu Dell Latitude D630c

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-m2300-accu.html Accu Dell Precision M2300

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-14-accu.html Accu Dell Inspiron 14

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1464-accu.html Accu Dell Inspiron 1464

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-15-accu.html Accu Dell Inspiron 15

Het afspelen van een video op een helderheid van 250 cd/m2 houdt de Oneplus 2 ruim 7,5 uur uit. Verschillende andere vlaggenschepen, waaronder de Galaxy S6, Xperia Z3 en iPhone 6 hielden deze test ruim 12 uur vol.

Op de telefoon levert Oneplus een versie van Android die dicht bij de 'kale' versie van Google ligt. De software heeft weliswaar een eigen naam, Oxygen OS, en enkele toegevoegde functies, maar de verschillen zijn klein.

Een van de toevoegingen is Shelf, een extra thuisscherm waar de meestgebruikte apps en contacten op verschijnen. Ook is er een eigen bestandsbeheerder en een equalizer die audio in het hele systeem kan aanpassen, door bijvoorbeeld de bas te benadrukken.

Visueel is bijna alles echter hetzelfde, en de extra functies van Oneplus zijn allemaal gemakkelijk uit te schakelen. Standaard wordt ook de Google Now Launcher meegeleverd, waarmee helemaal kan worden overgeschakeld op het Android-uiterlijk van Google, inclusief de Now-assistent op een eigen thuisscherm.

Camera De Oneplus 2 heeft aan de achterkant een camera van 13 megapixels. Voor de lancering beloofde Oneplus een uitstekende camera, maar die belofte wordt niet helemaal waargemaakt. Hij is goed, maar niet geweldig.

De nieuwe sensor en lens met f/2.0-diafragma zijn indrukwekkend, en leggen onder alle lichtomstandigheden mooie plaatjes vast. Maar het is lastig om met de Oneplus 2 snel foto's te maken, onder meer omdat het scherpstellen vaak lang duurt. Ook gaat de camera slecht om met bewegingen, dus bij het fotograferen van bijvoorbeeld huisdieren is het resultaat vaak een wazige foto.

In de standaard meegeleverde camera-app is geen mogelijkheid om handmatig de sluitertijd in te stellen. Wel is een HDR-modus beschikbaar. Die maakt foto's vaak nog net wat mooier, maar is een stuk trager dan dezelfde modus op bijvoorbeeld de Galaxy S6.

Een laatste nadeel: Oneplus heeft geen nfc-chip in de nieuwe telefoon verwerkt. Niet iedereen zal dat missen, maar het is toch een rare keuze, vooral omdat betalen met de nfc-chips in smartphones in de komende jaren waarschijnlijk snel populairder zal worden.De Oneplus 2 is gezien zijn bescheiden prijs een erg goed toestel. Er zijn geen echt grote nadelen en de prestaties, software en camera zijn beter dan je normaal kan verwachten in deze prijsklasse.

Helaas zal het op de korte termijn lastig zijn om een Oneplus 2 te bemachtigen. Door het uitnodigingssysteem zal de telefoon pas op een onbekend later tijdstip beschikbaar worden voor een breder publiek. Het is te hopen dat Oneplus zijn telefoon dit jaar sneller weet uit te rollen.

De iPhone 6S draaide op het moment dat hij uitkwam op Apple's iOS 9. Inmiddels is dat al omhooggegaan naar 9.1, met 9.0.1, 9.0.2 en 9.0.3 als tussenstops. Kleine bugs werden in de eerste updates opgelost, en in de eerste echt grote update volgden ook nog wat extra features. Sommige handig, zoals de mogelijkheid adblockers op je iPhone te installeren, andere wat triviaal, zoals de toevoeging van 150 nieuwe emoji's, waaronder de middelvinger-emoji. Als extra bonus werd iOS 9 door al deze updates nog wat stabieler ook.

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-15--1564-accu.html Accu Dell Inspiron 15 -1564

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1564-accu.html Accu Dell Inspiron 1564

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-17-accu.html Accu Dell Inspiron 17

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-17--1764-accu.html Accu Dell Inspiron 17 -1764

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-l400-accu.html Accu Dell Latitude L400

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-2600-accu.html Accu Dell Inspiron 2600

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-2650-accu.html Accu Dell Inspiron 2650

http://www.batterij-shop.com/dell-xps-m1330-accu.html Accu Dell XPS M1330

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-13-accu.html Accu Dell Inspiron 13

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1318-accu.html Accu Dell Inspiron 1318

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1420-accu.html Accu Dell Inspiron 1420

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1400-accu.html Accu Dell Vostro 1400

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-6400-accu.html Accu Dell Inspiron 6400

Dat mocht ook wel. Waar we voorheen nog wel eens durfden te zeggen dat iOS nooit crashte, was dat de laatste tijd nogal veranderd. Gelukkig is die stabiliteit weer wat teruggekeerd bij deze versie. Wat ook opvalt is dat het heerlijk vlot werkt. Leg je vinger op de vingerafdrukscanner en hop: je bent erin. Ook het openen van apps gaat in een oogwenk en scrollen gaat vloeiender dan ooit. Dat kan je natuurljik op het conto schuiven van de nieuwe processor, maar uiteraard speelt de software daar ook een grote rol in.

Apple iPhone 6S

Verder kunnen we nog heel veel zeggen over iOS, maar eigenlijk is in dat opzicht het meeste al wel gezegd. Het moge duidelijk zijn dat het app-aanbod in iOS fabuleus is. Daar kan de Google Play Store niet altijd goed tegenop. Daarnaast is het een bijzonder duidelijk en overzichtelijk systeem. Dat is natuurlijk fijn voor alle gebruikers, maar vooral de atechnische mensen zullen dat op waarde kunnen schatten. Of je iOS of Android beter vindt, blijft voor velen toch een kwestie van gewenning en smaak.

Batterij

Toen Apple de iPhone 6S aankondigde, werd er nogal geheimzinnig gedaan over de capaciteit van de batterij. Meestal is dat een veeg teken, en jawel: de totale capaciteit bleek zelfs minder dan in de iPhone 6 te zijn. Om ruimte te maken voor het dikkere scherm (vanwege 3D Touch), had men de batterij wat kleiner gemaakt. Van de 1810 mAh batterij in de iPhone 6 was nog maar 1715 mAh over in de iPhone 6S.

Ook koppelen kinderen eenvoudig het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. De Kurio Smart biedt meer dan 40 voorgeïnstalleerde apps, waaronder populaire games, educatieve apps en video’s. Daarbij is de hybride voorzien van de Kurio Motion 2 functionaliteit. Hiermee kunnen kinderen samen met vriendjes of vriendinnetjes 8 sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. Ook veiligheid staat voorop. Kinderen hebben geen toegang tot informatie, websites of apps die niet geschikt zijn voor ze. Alleen volwassenen kunnen via een beveiligd wachtwoord aanpassingen doen. Vanuit dit speciale gedeelte kunnen ouders een kinderprofiel aanmaken en internetfilters en tijdslimieten instellen.

De MacBook Pro met Retina-scherm is een mijlpaal. Het was de eerste OS X-machine met een ongelofelijk scherp Retina-display. Dit scherm zorgde bij de iPhone en iPad voor lof alom en ongekende verkoopsuccessen. Met de MacBook Pro heeft Apple dit kunstje herhaald.

De MacBook Pro met Retina-scherm behoudt de door Jony Ive geperfectioneerde combinatie van aluminium behuizing met een glazen display, maar door de optische drive te schrappen heeft Apple zijn Pro-laptop nog dunner weten te maken. De Pro is slechts 1,8 cm dik en toch is er ruimte voor Apple’s meest geavanceerde display ooit. Combineer dit met een compleet op flash-geheugen gebaseerde opslagarchitectuur en een flinke scheut technische kennis om het in de vingerdikke behuizing te passen, en je hebt een Mac waarmee je kunt rekenen op jaloerse blikken.


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page