top of page

Accu Dell Inspiron 1370

Ondanks, of misschien dankzij, zijn geringe schermafmeting van 12,5 inch trekt Toshiba's Satellite Radius 12 direct de aandacht. De 12inch-convirtible heeft dan ook een ideaal maatje voor een laptop/tablet-combinatie. Het scherm is met 12,5 inch groot genoeg om op te werken, terwijl het niet té groot is om als tablet dienst te doen. Daarbij valt direct op hoe licht de Radius 12 is, het is geen probleem om hem als tablet met één hand vast te houden. De convertible weegt dan ook maar 1,32 kg. 2. Goede afwerking

Behalve het formaat is ook de afwerking dik in orde. De Radius 12 is grotendeels vervaardigt uit aluminium en heeft een volledig geïntegreerd toetsenbord, iets dat we zeker bij Toshiba niet altijd zien. Het toetsenbord tikt daarbij uitstekend en is voorzien van toetsverlichting. Een touchpad met ondersteuning voor multitouch maakt de soepele werkervaring af. De laptop is dankzij een draaibaar scharnier (vergelijkbaar met Lenovo's YOGA 13) eenvoudig van laptop naar tablet om te klappen. Je kunt hem ook als aanraakcomputer gebruiken waarbij je het toetsenbord weg klapt. Het scherm is misschien nog wel het meest indrukwekkende onderdeel van de Radius 12. Het 12,5inch aanraakscherm heeft namelijk een UHD 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels. Het gebruikte paneel maakt daarbij bovendien gebruik van IPS-technologie waardoor het haarscherpe beeld ook goede kleuren en inkijkhoeken heeft. Daarnaast komt Toshiba ook met een Ful HD-variant, die heb ik echter niet gezien. Het voordeel van die uitvoering is dat de batterijduur een stuk langer is vermoedelijk omdat het UHD 4K-scherm een fellere verlichting nodig heeft voor dezelfde lichtopbrengst.

Voorlopige conclusie Mijn eerste indruk van de Satellite Radius 12 is erg positief. De convertible ziet er goed uit, weegt weinig en heeft een uitstekend scherm. Een definitief prijskaartje heb ik nog niet gehoord, maar reken er door de combinatie van mogelijkheden op een hoge prijs. Beschik je over een Office 365-abonnement, dan kun je de update vinden door één van de Office 2013-programma's te openen. Klik aan de linkerkant op Account, vervolgens rechts op het vakje Bijwerkopties, en kies dan voor Nu bijwerken. Als het venster Er hoeft niets te worden bijgewerkt verschijnt, is de update nog niet beschikbaar. Microsoft rolt de update langzaam uit, dus het zou kunnen dat Office 2016 nog niet voor iedereen beschikbaar is. Ook kun je zonder Office 365-abonnement Office 2016 gebruiken op telefoon of tablet, deze apps zijn namelijk gratis te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone. Houd er wel rekening mee dat deze mobiele versies uitgeklede versies zijn van Office 2016 voor pc. Ze hebben dus minder mogelijkheden. Het is zonder Office 365 wel mogelijk om bestanden uit te wisselen tussen je telefoon en tablet. De mobiele apps werken namelijk met Dropbox, een gratis service waarmee je online bestanden op kunt slaan. Wanneer je Dropbox aan Office koppelt op elk apparaat, is delen tussen de apparaten mogelijk. Bedenk wel dat Dropbox slechts twee gigabyte opslag biedt, in tegenstelling tot de terabyte die je krijgt bij een Office 365-abonnement. Ook is het verbinden met Dropbox niet mogelijk op je pc. Je zult dus bestanden steeds vanaf je pc naar Dropbox moeten uploaden.

Welke Office 365-versie moet ik kiezen? De mogelijkheid om Office 2016 los te kopen, is geen aanrader voor gebruikers die Office graag overal met zich meenemen, of op veel verschillende apparaten werken. Daarvoor is de Office 365-service een geweldige uitkomst. Dit maakt het delen van bestanden erg eenvoudig, en zorgt ervoor dat al je bestanden altijd en overal beschikbaar zijn. Maar voor thuisgebruikers die op één pc veel met Office werken - en niet van plan zijn het in de nabije toekomst op een tablet of telefoon te gaan gebruiken - is het losse Office 2016-pakket voldoende, en op de lange termijn goedkoper dan een abonnement.

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1501-accu.html Accu Dell Inspiron 1501

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-e1505-accu.html Accu Dell Inspiron E1505

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-131l-accu.html Accu Dell Latitude 131L

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1764-accu.html Accu Dell Inspiron 1764

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6400-accu.html Accu Dell Latitude E6400

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6410-accu.html Accu Dell Latitude E6410

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6410-atg-accu.html Accu Dell Latitude E6410 ATG

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6500-accu.html Accu Dell Latitude E6500

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6400-atg-accu.html Accu Dell Latitude E6400 ATG

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-e6510-accu.html Accu Dell Latitude E6510

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-mobile-workstations-m2400-accu.html Accu Dell Precision Mobile WorkStations M2400

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-mobile-workstations-m4400-accu.html Accu Dell Precision Mobile WorkStations M4400

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-mobile-workstations-m6400-accu.html Accu Dell Precision Mobile WorkStations M6400

http://www.batterij-shop.com/dell-precision-m4500-accu.html Accu Dell Precision M4500

Bij de meeste toptoestellen die we reviewen, maken we wat kritische opmerkingen over de wel erg hoge aanschafprijs. Vaak zeggen we er dan vergoeilijkend achteraan dat het toestel gelukkig binnen een paar maanden wel in prijs zal zijn gezakt, zodat de deal een stuk acceptabeler wordt. Dat verhaal gaat bij de iPhone echter niet op. Het toestel is duur tijdens zijn release, en zal dat voorlopig ook blijven. Echte prijsdalingen zie je alleen wanneer er weer een nieuwe iPhone uitkomt.

Deze strategie zou niet zo erg zijn, als de prijs bij de introductie ietwat schappelijk was. Helaas is dat ook niet echt het geval. De basisprijs van 750 euro is hoog, maar niet veel hoger dan de concurrentie. Het is pas als je ziet wat je er voor terugkrijgt, dat de vergelijking wat mank gaat. Zo krijg je namelijk voor 700 euro wel maar een model met 16 GB intern geheugen. Elk, maar dan ook echt elk ander high-end toestel heeft tenminste 32 GB aan opslaggeheugen voor een adviesprijs als deze

Maakt dat de iPhone 6S dan té duur? Dat valt te betwijfelen. Er zijn immers meer dan genoeg mensen die demonstreren geen probleem met de prijs te hebben. In de eerste week na de launch vlogen er al miljoenen exemplaren van de nieuwe iPhone over de toonbank. Bovendien weet Apple nog altijd een fantastische combinatie van hardware, software en design te bieden. De iPhone is in veel opzichten nog altijd de beste smartphone van het moment. Maar als je voor tweehonderd euro minder een smartphone kan kopen die haast net zo goed is, zoals de Samsung Galaxy S6 of Sony Xperia Z5 Compact, dan zou een lagere adviesprijs welkom zijn.

De prijs mag dan hoog zijn, de iPhone 6S is wel gewoon echt een goede telefoon. De verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie zijn zeker aanwezig. Of ze genoeg zijn om voortijdig over te stappen, durven we niet te zeggen. Voor alle mensen die al een iPhone 6 hebben, is het verschil met de nieuwe generatie niet levensgroot. De snelheid neemt wat toe, de camera's zijn een slagje beter, de batterijduur is wat verlengd (maar niet dramatisch) en je hebt de beschikking over 3D Touch.

Als je een iPhone uit de 5-reeks hebt, is een upgrade wel een goed idee. Je zal in het begin even moeten wennen aan het grotere formaat, maar geloof ons, al snel zal je niet meer terug willen. En ja, je kan nog steeds whatsappen met 1 hand. Je zal echter wel blij verrast worden door de hoge kwaliteit van het scherm, de nieuwe behuizing die verder is geperfectioneerd en de selfiecamera, die opeens haarscherpe foto's weet te produceren.

De prijs daargelaten is de iPhone 6S een uitstekende telefoon. Hij doet precies waar je als consument op zit te wachten. Hij maakt zonder enige moeite prachtige foto's, biedt een overzichtelijke en vlotte omgeving waarin je je apps kan draaien en heeft ook nog eens een perfect werkende vingerafdrukscanner aan boord. Op veel gebieden overtreft de iPhone Android-toestellen nog steeds. Zeker, er zijn ook Android-toestellen die prachtige foto's kunnen maken. En die een goed werkende vingerafdrukscanner hebben. En die een mooie, stalen behuizing hebben. Maar er zijn maar weinig Android-toestellen die dit alles op zo'n natuurlijke en prettige manier met elkaar combineren als de iPhone 6S dat doet. En dat is de kracht ervan. Blijft alleen jammer van die prijs.

Hij kwam al een paar keer voorbij in de geruchtenmolen, maar nu is de Xiaomi Redmi 3 dan officieel door de fabrikant aangekondigd. Dit relatief goedkope toestel moet zich vooral onderscheiden door het gebruik van premium materialen. Zo beschikt hij onder meer over een volledig metalen behuizing.

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-v13-accu.html Accu DELL Vostro V13

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-14v-accu.html Accu Dell Inspiron 14V

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-14vr-accu.html Accu Dell Inspiron 14VR

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-n4020-accu.html Accu Dell Inspiron N4020

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-n4030-accu.html Accu Dell Inspiron N4030

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-n4030d-accu.html Accu Dell Inspiron N4030D

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-duo-accu.html Accu Dell Inspiron DUO

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-z600-accu.html Accu Dell Latitude Z600

http://www.batterij-shop.com/dell-latitude-z-accu.html Accu Dell Latitude Z

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-1370-accu.html Accu Dell Inspiron 1370

http://www.batterij-shop.com/dell-inspiron-13z-accu.html Accu Dell Inspiron 13z

http://www.batterij-shop.com/dell-vostro-1200-accu.html Accu Dell Vostro 1200

http://www.batterij-shop.com/dell-studio-xps-13-accu.html Accu Dell Studio XPS 13

http://www.batterij-shop.com/dell-studio-xps-1340-accu.html Accu Dell Studio XPS 1340

http://www.batterij-shop.com/dell-studio-xps-16-accu.html Accu Dell Studio XPS 16

De Xiaomi Redmi 3 beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280x720 pixels en wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 616 octa-core SoC. Deze chip wordt gecombineerd met 2 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen, laatstgenoemde hoeveelheid kan eventueel verder worden uitgebreid met behulp van een microSD-geheugenkaartje met een maximale capaciteit van 128 GB.

Aan de achterzijde is een 13-megapixel f/2.0 camera met LED-flitser aanwezig die eveneens in staat is om video tot in 1080p-resolutie op te nemen. De voorzijde wordt gesierd door een 5-megapixel f/2.2 front-facing camera die eveneens Full HD video’s kan schieten. Het toestel ondersteunt 4G LTE voor snel mobiel internet en indien er geen geheugenkaart aanwezig is, is er plaats voor twee SIM-kaarten.

Het toestel meet 139,3 x 69,6 x 8,5 mm bij een gewicht van 144 gram. Hij draait op Android Lollipop, het is echter niet bekend of het hier om versie 5.0 of 5.1 gaat. Deze is daarnaast voorzien van Xiaomi’s eigen MIUI 7 user interface. Het geheel wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 4100 mAh.

De Xiaomi Redmi 3 komt beschikbaar in het donkergrijs, zilver, goud en ‘klassiek goud’. De adviesprijs bedraagt 699 Yuan, omgerekend komt dit neer op iets meer dan 82 euro. Liefhebbers zullen hem dan wel uit China moeten importeren, hier zullen dus nog de nodige verzend- en invoerkosten bij komen.

De Apple iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. Zijn de verbeteringen zinvol genoeg om een aanschaf te rechtvaardigen? Of kan je beter een iPhone 6 kopen? GSMinfo.nl zocht uit of de iPhone 6S een goede keus is.

De iPhone 6S is de meest recente in een reeks van zeer succesvolle smartphones van Apple. De toestellen, waarvan er elk jaar miljoenen van over de toonbank gaan, heeft dus een reputatie hoog te houden. Nadat Apple vorig jaar is overgestapt op een groter schermformaat, en voor 4,7 inch in plaats van het handzamere 4 inch, hebben veel mensen een aanschaf van een nieuwe iPhone uitgesteld. Kunnen zij wel worden overgehaald door deze nieuwe iPhone?

Zoals altijd is de prijs van de nieuwe Apple-telefoon het grootste obstakel. Is die prijs de nieuwe features, zoals 3D Touch, een 12 megapixelcamera en een geheel vernieuwde chipset waard? Dat is wat we deze iPhone 6S review proberen uit te zoeken, door Apple's nieuwe smartphone uitgebreid onder handen te nemen.

Qua design is de iPhone 6S nauwelijks veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Alleen als je echt goed kijkt, zie je de veranderingen. Zo is er rondom het scherm een extra randje gekomen dat het scherm van de achterkant scheidt. Bij de iPhone 6 kwam het nog wel eens voor dat in de kier die er daarvoor zat, haartjes bleven steken. Daar heb je nu dus geen last meer van. De telefoon is ook een fractie dikker geworden. Als je de iPhone 6 gewend bent zal je het verschil merken, maar storend is het allerminst. Ook het gewicht is wat toegenomen, maar ook dat merk je alleen als je eerst een iPhone 6 dagelijks in je handen had.

De hardware heeft een grotere vernieuwing ondergaan. Apple heeft de nieuwe, zelf ontwikkelde A9-chipset geplaatst, en die is merkbaar sneller dan de Apple A8. Waar de A8 nog wel eens moeite heeft met iOS 9, merk je daar bij de iPhone 6S helemaal niks van. Alles gaat van een leien dakje. Multitasken gaat ook iets soepeler dan voorheen. Wat je vooral merkt is dat apps minder snel uit het geheugen worden gegooid, een van de ergernissen bij de vorige generaties. Dat komt doordat Apple er eindelijk voor heeft gekozen om het werkgeheugen te verdubbelen. De fabrikant leverde de iPhone al sinds 2011 met slechts één 1GB werkgeheugen, en dat begon onderhand flink effect te hebben op de prestaties.


Featured Posts
請稍後再來
文章發佈後將於此處顯示。
Recent Posts
Archive
Search By Tags
尚無標記。
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page